ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ


ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΩΟ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΙΣΤΙΚΑ
Ανάμεσα στα 2000 φάρμακα του ομοιοπαθητικού συνταγολογίου υπάρχει και ένα που θα φέρει την ευεξία στον μικρό σας φίλο.


ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? 
Σε κατασταση ασθενειας η ενεργειακη ισορροπια του οργανισμου εχει διαταραχτει. Εκδηλωση αυτης της διαταραχης αποτελουν τα συμπτωματα.
Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα μεταφέρουν την πληροφορία της έκρυθμης κατάστασης από τα μόρια της διαλυμένης ουσίας, δηλ. του φαρμάκου, στα μόρια του νερού του σώματός μας. Αυτό λειτουργεί όπως το φαινόμενο της ενισχυτικής και εξουδετερωτικής συμβολής των κυμάτων κατά την οποία διοχετεύουμε στον οργανισμό τα ίδια ηλεκτρομαγνητικά πεδία και χωροχρονικές δομές του νερού αλλά με αντίθετη πολικότητα. Με άλλα λόγια πρόκειται για μια περίπτωση όπου το όμοιο θεραπεύει το όμοιο. Έτσι ο οργανισμός επανέρχεται σε κατάσταση ισορροπίας. Ειδικά στις οξείες καταστάσεις η ανάρρωση είναι θεαματική.


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΖΩΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ;
Όλα τα φάρμακα προσπαθούν να εξουδετερώσουν την αιτία της διαταραχής π.χ. τα αντιβιοτικά, τα μικρόβια. Κανένα όμως δεν λαμβάνει υπ’ όψιν τον ίδιο τον οργανισμό στο σύνολό του. Επιπλέον παρουσιάζουν πολλές παρενέργειες στα περισσότερα συστήματα του σώματος (όπως γαστρεντερικό, ουροποιητικό, αιμοποιητικό).
Όταν η αιτία εξουδετερωθεί με μια αλλοπαθητική αγωγή, όταν δηλαδή ανασταλεί ο πολλαπλασιασμός του μικροβίου, τότε θεωρείται ότι επιτεύχθηκε θεραπεία. Στην πραγματικότητα όμως αγνοήθηκε τελείως η αδυναμία του σώματος να αντισταθεί στην αιτία με αποτέλεσμα μετά το τέλος της θεραπείας ο οργανισμός να εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο αδύναμος και επιπλέον επιφορτισμένος με τις παρενέργειες των φαρμάκων. Από ομοιοπαθητικής άποψης θεωρούμε ότι το ενεργειακό του επίπεδο έγινε χαμηλότερο, μια συνηθισμένη εκδήλωση του οποίου είναι η μετατόπιση του προβλήματος σε πιο βαθιά στρώματα του σώματος. Ένα τέτοιο παράδειγμα μπορεί να είναι η αλλοπαθητική αντιμετώπιση εκζέματος η οποία μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση βρογχικού άσθματος.ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ;

  • Ουσιαστική ίαση του ζώου μας αφού απαλλάσσεται από το πρόβλημά του με τις δικές του δυνάμεις.

  • Δεν υπάρχουν παρενέργειες

  • Η ενεργειακή του κατάσταση είναι καλύτερη από πριν

  • Μπορεί να προφυλαχθεί από μελλοντικές ασθένειες (με την χρήση ιδιοσυγκρασιακών και αντιμιασματικών φαρμάκων).

  • Η διάθεση του είναι πολύ καλύτερη από πριν. Αυτό συμβαίνει γιατί η ομοιοπαθητική είναι μια ολιστική ιατρική όπου ο οργανισμός
    αντιμετωπίζεται σαν ψυχοδιανοητική και σωματική ενότητα. Αυτό σημαίνει ότι το ομοιοπαθητικό φάρμακο δρα και στην ψυχική σφαίρα η οποία πάντα διαταράσσεται κατά την ασθένεια.